Menu
Your Cart

БРОНХО ПРОТЕКТ (500ml)

БРОНХО ПРОТЕКТ (500ml)
Label 2-3 Days 2-3 Days
БРОНХО ПРОТЕКТ (500ml)
Опаковка: 500ml, пластмасова опаковка.Дозировка и начин на приложение: В зависимост от възрастта (над 4 години) се препоръчва прием по 5-10 ml, 1-3 пъти дневно по време на хранене.Broncho Protect е хранителна добавка с екстракти от китайски тегавек, куркумин, розмарин, черно семе, лечебна гъба Рейши..
34.90Лв
  • Stock: 2-3 Days
  • Model: BRONHO
  • SKU: NT0011

Опаковка: 500ml, пластмасова опаковка.

Дозировка и начин на приложение: В зависимост от възрастта (над 4 години) се препоръчва прием по 5-10 ml, 1-3 пъти дневно по време на хранене.

Broncho Protect е хранителна добавка с екстракти от китайски тегавек, куркумин, розмарин, черно семе, лечебна гъба Рейши и витамин C и D.

Редовният прием на Broncho Protect помага при:

• подобряване на имунитета и поддържане на имунната функция на организма;

• защита и поддържане на функцията на дихателните органи, при инфекции на горните и долните дихателни пътища, причинени от патогенни микроорганизми и алергични реакции;

• Намаляване на производството на секрет, по-лесното му изхвърляне от тялото, както и успокояване на кашлицата.

Бронхо Протект е предназначен за всички лица, деца над 4 години и възрастни, които имат нужда от укрепване и поддържане на имунитета, деца и лица с инфекции и обструкции на горните и долните дихателни пътища, особено с инфекции и възпаления на бронхите и белите дробове, хора с фиброза и пушачи.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Notification...