Течен КУРКУМИН (500ml)

  • Product Code: KURKUMA
  • Reward Points: 300
  • Availability: Out Of Stock

Дозировка и начин на приложение: 20ml (1 мерителна чаша/капачка), 1 до 2 пъти дневно по време на хранене. Не забравяйте да разбъркате добре преди употреба.

CURCUMIN екстракт е хранителна добавка, съдържаща 500 mg чист куркумин, Curcuma longa екстракт с над 95% биоактивни куркуминоиди, обогатен с екстракт от черен пипер за подобрено усвояване.

Редовната употреба на екстракт от куркума позволява прием на:

• Куркуминоиди, биоактивни молекули, които в клинични проучвания и научни изследвания показват противовъзпалително действие за успокояване на болката при възпалени и подути стави. Според EFSA, куркуминът има противовъзпалителен ефект и помага за облекчаване на болки в ставите и мускулите (EFSA приета претенция ID 2598);

• Научно изследване, проведено от Института по биология към ФП и фирма Plant Engineering, потвърждава антиоксидантния капацитет и силната противовъзпалителна активност на куркумина в продукта; (доклад)

• не съдържа кортикостероиди, 100% естествено действие, безопасен за продължителна употреба.

Препаратът е предназначен за успокояване и регулиране на всички видове възпаления, отоци и болки в тялото, особено възпаления на съединителна тъкан, стави или мускули, подобрява антиоксидантния капацитет на организма и помага в борбата със злокачествени заболявания и възпаления на всички органи, особено възпаления на червата, кръвоносните съдове и простатата.

Прочетете още

Има над 10 000 проучвания, потвърждаващи широката гама от здравни ефекти на куркумин. Куркуминът, с всички изследвания до момента, е най-силният естествен противовъзпалителен елемент, който има дори по-ефективен ефект от съответните лекарства. В допълнение към първичния противовъзпалителен ефект, научните изследвания показват, че куркуминът има силни антиоксидантни, противотуморни, противоязвени, хепатопротективни, хипогликемични и антимикробни, антивирусни и противогъбични ефекти. Важно е да се отбележи, че екстрактът от куркума е отличен натурален препарат, който има силен аналгетичен ефект за облекчаване на болката и при всякакви състояния с хронична болка и възпаление може да се използва продължително, без прекъсване, което е много по-добър вариант вместо не -стероидни противовъзпалителни средства като ибупрофен, парацетамол, диклофенак, ибупрофен или кортикостероиди, които при продължителна употреба могат да увредят стомаха и да имат странични ефекти в дългосрочен план!

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good