Menu
Your Cart

Комплекс от охлюви (30cps)

Комплекс от охлюви (30cps)
Label 2-3 Days 2-3 Days
Комплекс от охлюви (30cps)
Опис  Опаковка: 30 капсули, пластмасова опаковка.Дозировка и начин на употреба: Приемайте по 1 капсула дневно, за предпочитане сутрин преди хранене.Snail Complex е хранителна добавка с екстракт от охлюви, екстракти от куркума, босилек и витамин С, предназначена за поддържане здравето на стави..
34.90Лв
  • Stock: 2-3 Days
  • Model: SNAIL
  • SKU: NT0025

Опаковка: 30 капсули, пластмасова опаковка.
Дозировка и начин на употреба: Приемайте по 1 капсула дневно, за предпочитане сутрин преди хранене.

Snail Complex е хранителна добавка с екстракт от охлюви, екстракти от куркума, босилек и витамин С, предназначена за поддържане здравето на ставите и съединителната тъкан. Съдържа уникална формула, базирана на уникалния, оригинален протеинов комплекс за секретиране на охлюви Nutrilex (с алантоин).

Редовното използване на Snail Complex ви позволява да въведете:

Nutrilex ® протеинов комплекс от екстракт от охлюви, с алантоин за здрави хрущяли, мазни и подвижни стави;

• куркумин и екстракт от босвелия. Според EFSA, куркуминът има противовъзпалителен ефект и помага за облекчаване на болки в ставите и мускулите (EFSA Accepted Claim ID 2598), а Boswellia поддържа ставите хладни и свободни в движение (EFSA Accepted Claim ID 4000);

• Витамин С, който подпомага производството на колаген и е необходим за регенерацията и функцията на съединителната тъкан в ставите (EFSA приета претенция ID 1226);

Продуктът е предназначен за всички, страдащи от артрит (гонартроза, коксартроза и други форми на остеоартрит и ревматоиден артрит), проблеми с връзки, сухожилия, спортни и други травми или дегенеративни ставни промени. Помага и на хора със заболявания и травми на гръбначния стълб и таза като ишиас, лумбаго, спондилоза и други.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Notification...