Menu
Your Cart

Диабетол Форте (30cps)

Диабетол Форте (30cps)
Диабетол Форте (30cps)
Label
Диабетол Форте (30cps)
Диабетол Форте (30cps)
Диабетол Форте (30cps)
Опис  Опаковка: пластмасова опаковка, 30 капсули, 500mg.Дозировка и начин на приложение: Приемайте по 1 до 2 капсули на ден, преди хранене. Диабетол Форте е лекарство със специална медицинска цел за диетично регулиране на диабета и представлява уникална комбинация от алфа-липоева киселина..
34.90Лв
  • Stock: 967
  • Model: DIABETOL
  • SKU: NT0002

Опаковка: пластмасова опаковка, 30 капсули, 500mg.

Дозировка и начин на приложение: Приемайте по 1 до 2 капсули на ден, преди хранене.

 Диабетол Форте е лекарство със специална медицинска цел за диетично регулиране на диабета и представлява уникална комбинация от алфа-липоева киселина, екстракт от горчив пъпеш (карела), екстракт от канела, цинк и хром.

 Редовната употреба на Diabetol Forte ви позволява да въведете:

Алфа-липоева киселина, екстракт от горчив пъпеш и екстракт от канела, които спомагат за намаляване на инсулиновата резистентност, т.е. подобряват инсулиновата чувствителност (афинитет към неговото свързване и по-ефективно разпределение на захарта) и подпомага поддържането на нормални нива на кръвната захар. В същото време се предоставят полифенолни съединения за подобряване на антиоксидантния капацитет на организма, необходим за защита на всички клетки от увреждане от свободните радикали и вредните продукти на гликиране на захарта;

• Цинк и хром, необходими за поддържане на производството и освобождаването на инсулин. Хромът помага за поддържане на нормални нива на кръвната захар. Цинкът допринася за нормалния въглехидратен метаболизъм.

 Препаратът е предназначен за хора с преддиабет и диабет за естествено поддържане на здравословни, регулирани нива на захар и защита на здравето и функцията на очите, бъбреците и кръвоносните съдове, хора с невропатии, както и за хора, които се нуждаят от по-добро кръвообращение, защита, възстановяване и подобряване на чернодробната функция, както и защита на здравето и функцията на кръвоносните съдове.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Notification...