Menu
Your Cart

Гел от алое вера с екстракт от арония (1000ml) (2+1) ПАКЕТ

Гел от алое вера с екстракт от арония (1000ml) (2+1) ПАКЕТ
Label 2-3 Days 2-3 Days
Гел от алое вера с екстракт от арония (1000ml) (2+1) ПАКЕТ
Опис  Опаковка: 1000ml, пластмасова опаковка.Дозировка и начин на приложение: Препоръчва се прием по 10-15 ml, 2-3 пъти дневно преди хранене, в зависимост от нуждите и състоянието (може да се приемат до 150 ml на ден)Гелът от алое вера с екстракт от арония е хранителна добавка, съдържаща 99,5..
69.80Лв
  • Stock: 2-3 Days
  • Model: ALOE
  • SKU: NT0014

Опаковка: 1000ml, пластмасова опаковка.
Дозировка и начин на приложение: Препоръчва се прием по 10-15 ml, 2-3 пъти дневно преди хранене, в зависимост от нуждите и състоянието (може да се приемат до 150 ml на ден)

Гелът от алое вера с екстракт от арония е хранителна добавка, съдържаща 99,5% концентриран органичен гел от алое вера от типа Barbadensis Miller, обогатен с екстракт от арония и е източник на широк спектър от хранителни вещества, ензими, мощни антиоксиданти (антоцианини) и други биоцианоли. уникални предимства.

Редовният прием на гел от алое вера с екстракт от арония позволява:

• подобряване на имунитета и поддържане на имунната функция на организма;

• подпомага храносмилането и функцията на стомашно-чревния тракт (алоето съдържа ензими, участващи в храносмилането и муколитични полизахариди, които покриват храносмилателните органи (стомах и черва)) и предотвратяват дразненето от токсини и микроорганизми;

• защита срещу оксидативен стрес (широк набор от минерали, витамини, антиоксиданти (извлечени от растението алое и екстракт от нар) и други фитонутриенти, които участват в метаболитните процеси на организма и осигуряват антиоксидантна защита.

Научно проучване, проведено от Института по биология към ФМ и компанията Plant Engineering, потвърди силния антиоксидантен капацитет както на алое, така и на екстракта от арония в продукта; (доклад)

Продуктът Алое Вера гел с екстракт от арония е подкрепен и препоръчан за употреба от Асоциацията на педиатрите на Република Македония.

Гелът от алое вера е предназначен за всички хора, които имат проблеми с функцията или заболявания на органите на храносмилателната система (като гастрит, възпаление на стомаха и червата, липса на ензимна секреция, хранителна непоносимост, запек и др.), хора с нарушен имунитет и респираторни заболявания (чести бактериални и вирусни респираторни инфекции, бронхит, бронхопневмония, астма и други белодробни заболявания, както и хора с алергии), хора с нарушено здраве и съдова функция, хора със злокачествени заболявания и нужда от регулиране на общ метаболизъм. Може да се използва и от деца над 3 години.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Notification...