Menu
Your Cart

Elderberil имунен сироп (500мл)

Elderberil имунен сироп (500мл)
Label Out Of Stock Out Of Stock
Elderberil имунен сироп (500мл)
Опис  Дозировка и начин на приложение: Препоръчва се прием от 5 до 10 ml, 2-3 пъти дневно след хранене, в зависимост от възрастта. Продуктът може да се използва от деца над 3 години.Elderberil Immune Syrup е хранителна добавка с концентриран екстракт от черен бъз (Sambucos Nigra), обогатен..
34.90Лв
  • Stock: Out Of Stock
  • Model: ELDERBERIL
  • SKU: NT0005

Дозировка и начин на приложение: Препоръчва се прием от 5 до 10 ml, 2-3 пъти дневно след хранене, в зависимост от възрастта. Продуктът може да се използва от деца над 3 години.

Elderberil Immune Syrup е хранителна добавка с концентриран екстракт от черен бъз (Sambucos Nigra), обогатен с прополис, цинк и витамин С, предназначен да подпомага имунната система за по-добра защита срещу настинки, грип и респираторни инфекции.

Редовният прием на Elderberil имунен сироп осигурява:

• уникални антоцианини от черен бъз, които в научните изследвания показват способността да подпомагат поддържането на силен имунитет;

• прополис, който има защитен ефект при инфекции, причинени от микроорганизми;

• Цинкът, който има антивирусни свойства, и заедно с витамин С са доказани елементи в подкрепа на имунитета.

Продуктът Edelberill Immun сироп се поддържа и препоръчва за употреба от Асоциацията на педиатрите на Република Македония.

Elderberil Immune Syrup е предназначен за всички хора, които искат да се предпазят от бактериални или вирусни инфекции, причиняващи настинки, грип и респираторни заболявания, както и хора със слаб имунитет. Може да се използва и от деца над 3 години.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Notification...