Menu
Your Cart

Алое Вера с ресвератрол (750ml)

Алое Вера с ресвератрол (750ml)
Label Out Of Stock Out Of Stock
Алое Вера с ресвератрол (750ml)
Опис  Опаковка: 750ml, пластмасова опаковка.Дозировка и начин на приложение: Препоръчва се прием по 10-15 ml, 2-3 пъти дневно преди хранене, в зависимост от нуждите и състоянието (може да се приемат до 150 ml на ден)Гелът от алое вера с ресвератрол е хранителна добавка, съдържаща 99,5% концен..
34.90Лв
  • Stock: Out Of Stock
  • Model: ALOE
  • SKU: NT0008

Опаковка: 750ml, пластмасова опаковка.
Дозировка и начин на приложение: Препоръчва се прием по 10-15 ml, 2-3 пъти дневно преди хранене, в зависимост от нуждите и състоянието (може да се приемат до 150 ml на ден)

Гелът от алое вера с ресвератрол е хранителна добавка, съдържаща 99,5% концентриран органичен гел от алое вера от типа Barbadensis Miller, обогатен с ресвератрол и е източник на широк спектър от хранителни вещества, ензими, мощни антиоксиданти (антоцианини) и други биоцианоли. уникални предимства.


Редовният прием на гел от алое вера с екстракт от грозде осигурява:

• специфични биоактивни съставки, за които е доказано в научни изследвания, че имат имуномодулиращи, противовъзпалителни, антимикробни и антивирусни свойства;

• ензими, участващи в храносмилането и муколитични полизахариди, които покриват храносмилателните органи (стомах и черва);

• Широка гама от минерали, витамини, антиоксиданти (получени от растението алое и ресвератрол от екстракт от грозде) и други фито елементи, които участват в метаболитните процеси в организма.


Гелът от алое вера е предназначен за всички хора, които имат проблеми с функцията или заболявания на органите на храносмилателната система (като гастрит, възпаление на стомаха и червата, липса на ензимна секреция, хранителна непоносимост, запек и др.), хора с нарушен имунитет и респираторни заболявания (чести бактериални и вирусни респираторни инфекции, бронхит, бронхопневмония, астма и други белодробни заболявания, както и хора с алергии), хора с нарушено здраве и съдова функция, хора със злокачествени заболявания и нужда от регулиране на общ метаболизъм. Може да се използва и от деца над 3 години.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Notification...